صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
يکشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٦
سایت رهبری
سایت ریاست جمهوری
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
وب دا
ایران مردم
دولت
وزارت بهداشت
 بازدید این صفحه : 319026
 بازدید امروز : 8102
 کل بازدید : 4902736
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
 زمان بازدید : 0.2980
 
  • هزینه 24.5 میلیارد تومانی در حوزه بهداشت و درمان رفسنجان در طرح تحول سلامت
    فرماندار رفسنجان گفت: 24.5 میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان رفسنجان در طرح تحول سلامت هزینه شده است.

  • برگزاری جلسه هماهنگی هفته ملی بدون دخانیات
    جلسه هماهنگی هفته ملی بدون دخانیات برگزار شد.

  • فارغ التحصیلی 10 نفر فراگیران بهورزی مرکز آموزش بهورزی
    10 نفر فراگیران بهورزی مرکز آموزش بهورزی فارغ التحصیل شدند.

  • آغاز فاز دوم خدمات نوین سلامت
    فاز دوم خدمات نوین سلامت آغاز شد.

  • فعالیت پایگاه خطر سنجی رایگان سکته های قلبی ومغزی
    پایگاه خطر سنجی سکته های قلبی ومغزی به صورت رایگان در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان به مردم خدمت رسانی نمود.

  • ارتقاء رتبه علمی مجله سلامت جامعه دانشگاه
    سردبیر مجله سلامت جامعه دانشگاه گفت: این مجله در جلسه یکصدو هفدهمین کمیسیون نشریات علوم پزشکی به رتبه علمی پژوهشی ارتقاء یافت.

  • فعالیت باندی متکدیان پاکستانی در رفسنجان
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان گفت: برخی متکدیان به ویژه زنان پاکستانی به‌صورت باندی فعالیت کرده و به صورت گروهی وارد شهر می‌شوند و در مناطق مختلف پراکنده شده و اقدام به گدایی می‌کنند

  • انجام 17 مورد پیوند اعضاء در رفسنجان در 10سال گذشته
    معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: از سال 86 که دفتر پیوند اعضاء در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تأسیس شده است، تاکنون 17 مورد پیوند موفق اعضاء در رفسنجان صورت گرفته است.

  • موردی از تب کریمه کنگو در رفسنجان مشاهده نشده است
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تاکنون موردی از تب کریمه کنگو در رفسنجان مشاهده نشده و کسی در این رابطه و با علائم این بیماری در رفسنجان بستری نشده است.

  • اصول و شیوه صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان
    از دیدگاه تغذیه ای، هدف از روزه داری در ماه رمضان، تغییر عادات غلط غذایی از جمله پرخوری و بدخوری است.



  چاپ        ارسال به دوست

کبد قند ذخیره شده در بدن را به قند قابل استفاده تبدیل می کند

اگرچه سموم مختلف از طرق مختلف می توانند وارد بدن شده و بر اندام های حیاتی تاثیر بگذارند اما انتخاب های آگاهانه برخی مواد غذایی اثر برعکس و خاصیت سم زدایی شگفت انگیز دارد.
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: کبد در این میان یکی از مهمترین غدد بدن است که وظیفه زدودن سموم از شر مواد مضر مانند الکل، مواد مخدر و ... را دارد ضمن این که قند ذخیره شده در بدن را به قند قابل استفاده تبدیل می کند، سلول های قرمز خون قدیمی را از بین می برد، میزان اسیدهای آمینه خون را تنظیم می کند، و منجر به ذخیره آهن و پردازش هموگلوبین خون در بدن می شود.
دکتر نادعلی مهدی پور افزود: در این میان برخی مواد غذایی اثر شگفت انگیزی برای سم زدایی از این عضو مهم بدن دارند.
چغندر و هویج: هویج سرشار از گلوتاتیون، یک پروتئین است که به سم زدایی کبد کمک می کند. هر دو گیاه حاوی فلاونوئیدها و بتاکاروتن بسیار بالا هستند. خوردن هویج و چغندر به تحریک و بهبود کلی عملکرد کبد کمک می کند.
گوجه فرنگی: حاوی مقادیر زیادی گلوتاتیون است و لیکوپن موجود در آن نیز موجب مقاومت در برابر ابتلا به سرطان سینه، پوست و سرطان ریه می شود.
گریپ فروت: یکی دیگر از منابع گلوتاتیون است که موجب پاکسازی کبد می شود. گریپ فروت همچنین سرشار از ویتامین ث و آنتی اکسیدان است که به بالا رفتن تولید آنزیم های تمیز کننده کبدی و افزایش روند پاکسازی طبیعی کبد منجر می شود.
اسفناج: اسفناج خام منبع عمده از گلوتاتیون است و به روند پاکسازی کبد کمک می کند. سبزیجات بگر سبز مانند اسفناج همچنین منبع غنی از کلروفیل، یک رنگدانه طبیعی است که برای حفظ سلامت کلی کبد مفید است.
مرکبات: لیمو، لیموترش و ...حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ث است که به تحریک کبد و سنتز مواد سمی به موادی که می تواند به آب جذب شود، کمک می کند.
کلم ها: کلم ها دارای خاصیت سم زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار، و آفلاتوکسین موجود در بادام زمینی. همچنین انواع کلم دارای موادی بنام «گلوکوزینولات» هستند که باعث می شوند کبد آنزیم هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم زدایی لازم هستند.
زردچوبه: مورد علاقه کبد است و به افزایش سم زدایی کبد کمک می کند.
گردو: منبع خوبی از گلوتاتیون، اسیدهای چرب امگا ۳ و اسید آمینه آرژنین است که از اقدامات عادی کبد پشتیبانی می کند به ویژه هنگامی که کبد وظیفه سم زدایی آمونیاک را دارد.
آووکادو: این میوه نیز خواص گلوتاتیون را برای کبد دارد.
سیب: حاوی پکتین و دیگر مواد شیمیایی ضروری برای آزاد سازی سموم از دستگاه گوارش است. سیب تحمل بار سمی در طول روند پاکسازی را برای کبد آسانتر می کند.
سیر: سیر حاوی آلیسین (یک نوع آنتی اکسیدان) است که یک ترکیب سولفوردار است و برای سم زدایی بهتر و موثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند.
ریشه قاصدک: این گیاه به شکستن چربی ها توسط کبد، تولید اسیدهای آمینه و به طور کلی رهایی از سموم کمک می کند.
مارچوبه: ادرار آور است و به روند پاکسازی کبد و کلیه ها از سموم کمک می کند.
چای سبز: سرشار از آنتی اکسیدان های گیاهی شناخته شده برای کمک به عملکرد کبد است.
روغن زیتون: روغن زیتون، روغن کنف، و بذر کتان پشتیبان های عالی برای کبد برای از بین بردن سموم مضر بدن هستند.


٠٩:٤٠ - يکشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٦    /    شماره : ٦٣٤٧    /    تعداد نمایش : ٥٩٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: